Akváriumok

Tengeri akvarisztika

Terráriumok

Rágcsáló

Madár

Horgászat

Kertitó

Referenciák

Üdvözlök minden kedves érdeklődőt.

Ezen a honlapon betekintést nyerhet üzleti tevékenységünkbe ill. kivitelezéseinkbe-munkáinkba. Vevőink között 28 év távlatában megannyi magánszemély, cég, állami megrendelések sorakoznak kikkel a mai napig ápolt kölcsönös jó kapcsolatokat építettünk ki. Akvárium karbantartásaink között sok 10-15 sőt 20 éve általunk rendszeresen karbantartott tengeri és édesvízi akváriumok is vannak ami szakmai hozzáértésünket megbízhatóságunkat,korrektségünket és versenyképességünket is tükrözik.

A Record Akvarisztika korrekt partnere az akváriumok kedvelőinek akik szeretnének eme csodálatos vízi világot házukban,lakásukban vagy épp irodájukban .Hangulatában gyönyörködni nap mint nap. Csodálatos szín és formavilágának különlegessége egyedülálló látványt nyújt.

Arra törekszünk, hogy vevőinkkel közvetlen kapcsolatot építsünk ki ,mivel hiszem hogy kizárólag kölcsönös bizalomra lehet építeni hosszú távú együttműködést és így sikeresen üzemelő akváriumokat.

Megbízhatóság és korrektség és a hosszú távú célunk már 28 éve.

Profi szinten minden igényt kielégítő minőségi felszerelésekkel szereljük fel a nálunk rendelt melyek azon túl, hogy megbízhatok csendes üzemmódúak és alacsony fogyasztásúak is.

Egzotikus tengeri- és édesvízi halak, hüllők, korallok és növények széles választékával várjuk kedves üzletfeleinket Debrecen város egyik legforgalmasabb belvárosi részén a Debrecen Plaza mellett. Parkolási lehetőség az üzlet előtti parkoló soron vagy a Debrecen Plaza parkolóházában lehetséges.

Szolgáltatásaink a bolti kereskedelem mellett, tengeri- és édesvízi ponty és homártartó akváriumok tervezése, kivitelezése és folyamatos karbantartása kerti tavak technikai felszerelése, terráriumok gyártása, szaktanácsadás.

Szeretnénk elérni hogy az üzletünkben megvásárolt vagy megrendelt és kivitelezett akváriumuk,terráriumuk örömet szerezzenek Önnek és Kedves családjának.

Az ékkövei legyenek magánszférájának vagy hozzásegítsék irodája magasabb szintre emelését megnyerve ezzel üzletfeleit.

Akciós termék

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 09-17

Szombat: 09-12

Vasárnap: zárva

Telefon: 06 52 344025

Horgászbolt száma:
06 30 2183665

Cím: 4026. Debrecen, Darabos u. 8.

E-mail: halszendvicspc@gmail.com

Boltunk & Referenciák

Térkép